Лого на ДКТ „Иван Димов“ Драматично-куклен театър „Иван Димов“

Ревност

от Сам Бобрик

  • Автор Сам Бобрик
  • Режисура Борислав Чакринов
  • Цени на билет 18 лв., 20 лв.
  • Място на събитието Голяма зала

Романтичната комедия „Ревност“ от – Сам Бобрик, автор на хитовия спектакъл „Умопомрачение“ - е новото премиерно предложение на театрална къща „Вива Арте“ за сезон 2022/2023. А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

В главните роли, след седемнайсет години бляскаво партньорство в пиесата "Омайна нощ", отново ще видим големите Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Двамата актьори от години си партнират на сцената, а приятелството им в театъра и в живота е гарант за успеха на съвместните им проекти. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов, и младата звезда на ДТ "Адриана Будевска“ - Пепа Николова.


Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа, Питър… или пък той съществува само във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

Отговор на този и други въпроси за ревността, брака и живота ще ви даде романтичната комедия „Ревност“, която ще внесе свеж полъх в забързаното ви ежедневие и може би ще ви се прииска да имате и вие такива фантазии.

Актьорски състав

Календар

Билети 16 фев 2023 четвъртък 19:00 20:40 Голяма зала
^